Filtrera:

Material

Varumärke

Storlek

Dina filter

Visar alla 2 resultat

 • SupCare

  Stödstrumpor Svarta med ljusblå trekanter

  129 kr Rek. pris 129 kr
  Välj alternativ
 • Doktorn rekommenderar

  Stödstrumpor Bambu Smalrandiga Röda, 18-22 mmHg

  149 kr Rek. pris 149 kr
  Välj alternativ

Visar alla 2 resultat

Stödstrumpor i bambu

Letar man efter mjuka och miljövänliga stödstrumpor ska man välja ett par av bambu. Stödstrumpor av bambu är slitstarka och behagliga att bära. Bambu är ett material som låter din hud andas men ändå har goda värmeledande egenskaper. Materialet är dessutom miljövänligt och odlas i regel utan bekämpningsmedel, samt sägs ha antibakteriella egenskaper som motverkar dålig lukt.

Stödstrumpor av bambu passar extra bra för dig som bryr dig om miljön men inte vill kompromissa med kvaliteten på dina strumpor. Bambustödstrumpor är precis lika effektiva som strumpor av bomull. De avhjälper stumhet, trötthet och svullnad i ben och fötter lika effektivt som bomullsstödsstrumpor. Använder du ofta stödstrumpor och vill testa något nytt och miljövänligt ska du investera i ett par strumpor av bambu.

Ofta består stödstrumpor av bambu inte enbart av materialet bambu. För bästa möjliga komfort och flexibilitet blandar man upp bambun med exempelvis bomull och spandex. Men bambuns goda egenskaper bibehålls och lyfter stödstrumporna till en ny nivå. Beställer du ett par bambustödstrumpor kan du se fram emot en hög komfort i kombination med moderiktiga färger och ett pålitligt stöd.

Färgstarka stödstrumpor i rosa, lila och blått presenteras sida vid sida med stilrena svarta strumpor. Det finns garanterat ett par bambustödstrumpor som faller dig i smaken och som passar dina behov. Är du sugen på ett par mönstrade stödstrumpor kanske ett par randiga känns lockande! Varmt välkommen att ta del av vårt breda utbud av stödstrumpor av bambu, vi har öppet dygnet runt, året om.