Filtrera:

Material

Varumärke

Storlek

Dina filter

Visar alla 7 resultat

 • SupCare

  Stödstrumpor Svarta med ljusblå trekanter

  129 kr Rek. pris 129 kr
  Välj alternativ
 • Doktorn rekommenderar

  Stödstrumpor Rosa med Ränder

  149 kr Rek. pris 149 kr
  Välj alternativ
 • Funq Wear

  Kompressionsstrumpor Nylon, Posh Plum – 15-18 mmHg

  13% 159 kr 139 kr
  Välj alternativ
 • SupCare

  Stödstrumpbyxor för gravida – Beige

  169 kr Rek. pris 169 kr
  Välj alternativ
 • SupCare

  Stay-Up Stödstrumpor i microfiber – Svarta

  149 kr
  Välj alternativ
 • SupCare

  Stay-Up Stödstrumpor i microfiber – Beige

  149 kr
  Välj alternativ
 • Funq Wear

  Stödstrumpor Organic Cotton Perfectly Purple – 15-18 mmHg

  199 kr
  Välj alternativ

Visar alla 7 resultat

Stödstrumpor för gravida

Under en graviditet ökar man i vikt och kan lätt drabbas av försämrad blodcirkulation i ben och fötter. Den svullnad och trötthet i ben och fötter som kan uppstå då kan enkelt avhjälpas med stödstrumpor för gravida. Stödstrumporna ger blodcirkulationen hjälp på traven och blodet kan snabbare pumpas från fötterna till hjärtat för syresättning. Vi har både “vanliga” knälånga stödstrumpor för gravida och även strumpbyxor med inbyggd kompression. Ovan ser du en del av våra stödstrumpor som är aktuella om du är gravid men i praktiken kan du köpa från övriga kategorier också.

Svullnaden och smärtan i benen minskar markant om man använder stödstrumpor under sin graviditet. Vissa får inga problem medan andra tidigt får besvär med försämrad blodcirkulation. Det är framförallt viktuppgången under graviditeten som påverkar ben och fötter på ett sätt som kroppen inte är van vid. Successivt blir den gravida tyngre och påfrestningen för ben och fötter allt större. Ett par stödstrumpor är ett billigt och effektivt hjälpmedel att ta till om man får benbesvär. Ett tips är att tidigt i graviditeten börja använda stödstrumpor i förebyggande syfte. Då slipper den gravida kanske helt besvär med trötthetskänslor och svullnader.

Vi har ett stort utbud av stödstrumpor som passar perfekt för gravida. Vi erbjuder mängder av funktionella och snygga stödstrumpor som effektivt avhjälper dina besvär. Våra stödstrumpor håller hög kvalitet och är riktigt snygga. Det finns alltså ingen anledning att dras med benbesvär och svullnader under din graviditet.

Oavsett hur långt gången du är kan du köpa stödstrumpor för gravida. Genom att använda stödstrumporna regelbundet kan du förebygga trötthet och stumhet i dina ben och fötter. Hos oss hittar du stödstrumpor med olika kompression/tryck och i en lång rad olika färger och mönster. Kolla in sortimentet ovan men kolla gärna i övriga kategorier också! Samtliga stödstrumpor är slitstarka och tillverkade för att ge ett optimalt stöd i alla lägen.