Filtrera:

Material

Varumärke

Storlek

Dina filter

Visar alla 6 resultat

 • SupCare

  Stödstrumpor Svarta med ljusblå trekanter

  129 kr Rek. pris 129 kr
  Välj alternativ
 • SupCare

  Stödstrumpor Herringbone Grå

  139 kr
  Välj alternativ
 • SupCare

  Stödstrumpor Svarta med Färgglada Stjärnor

  129 kr Rek. pris 129 kr
  Välj alternativ
 • Funq Wear

  Stödstrumpor Organic Cotton Perfectly Purple – 15-18 mmHg

  199 kr
  Välj alternativ
 • SupCare

  Stödstrumpor med Stjärnor

  129 kr
  Välj alternativ
 • SupCare

  Stödstrumpor Argyle #2

  129 kr Rek. pris 129 kr
  Välj alternativ

Visar alla 6 resultat

Stödstrumpor vid flygresor

De flesta stödstrumpor fungerar utmärkt vid flygresor. Det viktiga är (som alltid) att du hittar den kompression som passar bäst för dig. Ovan visar vi några populära modeller ur vårt sortiment men du kan också välja i vårt ännu större sortiment med alla våra stödstrumpor.

Ska du på affärsresa? Eller planerar du rentav att ta av mot varmare breddgrader och en efterlängtad samt välbehövlig flykt från vardagen? Kanske förbereder du inför en upplevelseresa, eller en avkopplande weekendresa? Oavsett var du planerar att åka samt vad du ämnar göra är flyg ett alltmer vanligt, effektivt och förhållandevis billigt transportmedel.

Men det gäller att vara rädd om sig själv och sin kropp när man flyger. Ett bra tips är därför att införskaffa samt använda sig av stödstrumpor vid längre färder i ett flygplan. När du under längre perioder sitter stilla finns det nämligen risk att blodcirkulationen under tiden försämras, vilket kan leda till svullnad och värk i ben och fötter, och i värsta fall till uppkomsten av blodproppar.

Stödstrumpor har som funktion att skapa ett yttre tryck mot dina anklar och vader, och på så vis öka blodcirkulationen även under långa stillasittande stunder. Med detta hjälpmedel kan du lugnt och tryggt luta dig tillbaka i sätet, njuta av utsikten, läsa en bok, lyssna på musik, surfa eller rentav ta en tupplur utan att för den sakens skull bekymra dig över riskerna med att sitta stilla alltför länge. Stödstrumpor kan och bör betraktas som en del av din reseförsäkring, och reducerar riskerna med att vara ute på resande fot.

Dessutom är det på tiden att en gång för alla ta kål på myten om att stödstrumpors funktionella fördelar inte går att kombinera med estetisk elegans. Och inte minst på den myt som antyder att stödstrumpor enbart används av äldre och sjuka personer. Stödstrumpor är ett plagg användbart och praktiskt för såväl män som kvinnor, yngre som äldre, friska som sjuka. Dessutom kan du med all säkerhet hitta modeller som faller just dig i smaken, trendiga såväl som klassiska. Börja fynda redan nu, och gör dig redo för en trygg flygresa utan att göra avkall på moderiktighet!