Laddar, vänta lite...
Sortera efter

Stödstrumpor för gravida

Under en graviditet ökar man i vikt och kan drabbas av försämrad blodcirkulation i ben och fötter. Den svullnad och trötthet i ben och fötter som kan uppstå då kan enkelt avhjälpas med stödstrumpor för gravida. Stödstrumporna ger blodcirkulationen hjälp på traven och blodet kan snabbare pumpas från fötterna till hjärtat för syresättning. Det finns korta och långa stödstrumpor för gravida och även strumpbyxor med inbyggd kompression.

Svullnaden och smärtan i benen minskar markant om man använder stödstrumpor under sin graviditet. Vissa får inga problem medan andra tidigt får besvär med försämrad blodcirkulation. Det är framförallt viktuppgången under graviditeten som påverkar ben och fötter på ett sätt som kroppen inte är van vid. Successivt blir den gravida tyngre och påfrestningen för ben och fötter allt större. Ett par stödstrumpor är ett billigt och effektivt hjälpmedel att ta till om man får benbesvär. Ett tips är att tidigt i graviditeten börja använda stödstrumpor i förebyggande syfte. Då slipper den gravida kanske helt besvär med trötthetskänslor och svullnader.

Vi har ett stort utbud av stödstrumpor som passar perfekt för gravida. Vi erbjuder mängder av funktionella och snygga stödstrumpor som effektivt avhjälper dina besvär. Våra stödstrumpor håller hög kvalitet och är riktigt snygga. Det finns ingen anledning att dras med benbesvär och svullnader under din graviditet.

Oavsett hur långt gången du är kan du köpa stödstrumpor för gravida. Genom att använda stödstrumporna regelbundet kan du förebygga trötthet och stumhet i dina ben och fötter. I vår webbshop hittar du långa stödstrumpor och stödstrumpor med mönster. Samtliga stödstrumpor är slitstarka och tillverkade för att ge ett optimalt stöd i alla lägen.